Email ons
Bel ons 0031 (0)183 632 592

De onderneming

Het bedrijf, de producten, de mensen.
Albatros Holland is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van IT/Telecom. Wij opereren vanuit het midden van Nederland (Arkel).

Er is een groeiende vraag naar apparatuur vanuit onze klanten. Wij bieden inmiddels aan dealers in meer dan 20 landen onze producten aan.

Wanneer u behoefte heeft aan het vervangen, upgraden en ontwikkelen van bijvoorbeeld uw IT/Telefoonsysteem dan hebben wij alle deskundigheid in huis. Wij werken met apparatuur van de volgende fabrikanten: Avaya, Cisco, Siemens, Nortel, Ericsson, Aastra, Alcatel, Mitel, Philips, Polycom, Plantronics, GN netcom.

In de afgelopen jaren heeft Albatros Holland haar vaardigheden verder ontwikkeld om refurbished IT/Telecom systemen van de hoogste kwaliteit te leveren aan groot zakelijke markt,  overheid en handel. Verder leveren wij apparatuur retour naar de oorspronkelijke fabrikanten.

Ons team heeft een uitgebreide en aantoonbare ervaring in de sector, wij hebben gevestigde contacten over de hele wereld. Als u op zoek bent naar een refurbished IT/Telefoonsysteem of onderdelen hiervan neem dan contact op met ons team, wij adviseren u graag.

Al onze nieuwe, gebruikte en gerenoveerde It/telecomapparatuur is getest, schoongemaakt en verpakt als nieuw. Al onze producten worden geleverd met unieke 36 maanden garantie.

CheetaWat we doen / Recycle initiatief
Albatros Holland is zich zeer bewust van het belang van de relevante wet- en regelgeving van de erkende NIWO VIHB en Weeelabex regelgeving en volgt deze dan ook zeer nauwkeurig op.

Onze diensten kunnen u helpen uw ecologische voetafdruk te verminderen. Door de aankoop van remanufactured IT/Telecomapparatuur helpt u het volume van de afvalberg te verkleinen. Onze uitgebreide 36 maanden garantie biedt u tevens een passende gemoedsrust. Onze nadruk ligt op hergebruik, in lijn met het belangrijkste principe van de WEEE-richtlijn, wij zijn hiervoor een ge-accrediteerd bedrijf. Voor meer informatie over hoe Albatros Holland uw bedrijf kan helpen uw ecologische voetafdruk te verminderen neemt u contact met ons op.

 

Het is mogelijk om het juiste te doen wanneer wij ons realiseren wat de waarde is van wat door velen als overbodig wordt beschouwd.”

 

De Europese WEEE-richtlijn (WEEE) en VIHB is van toepassing op een breed scala van elektronische en elektrische producten. VIHB en AEEA moedigt de inzameling, verwerking, recycling en terugwinning van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur aan. WEEE maakt producenten en importeurs verantwoordelijk voor de financiering van de inzameling en verwerking. Referentie: (AEEA) Richtlijn 2002/96 / EG, zoals gewijzigd bij 2003/108 / EG.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
  • Avaya
  • Mitel
  • Cisco
  • Polycom
  • Aastra
  • Ericsson
  • Siemens
  • Alcatel
  • NEC
  • Philips